Behandelingen

Thaise massage

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

Thaise oliemassage

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend.

Thaise Kruidenstempelmassage

De kruidenstempel-massage is een oude, traditionele Thaise massage waarbij kruidenbuidels op het lichaam worden geplaatst. Met behulp van deze buidels kun je vervolgens gaan masseren… De in katoen verpakte, opgewarmde kruidenbuidels zorgen voor versoepeling van vermoeide spieren en bovenal voor een heerlijk ontspannen gevoel. De warmte van de kruidenstempel zorgt daarnaast voor stimulering van de doorbloeding.

Voetreflexmassage

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt zouden er afvalstoffen vrijkomen, wat emoties los zou kunnen maken.

HOT STONE MASSAGE

Een hot stone massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte, druk van de stenen, massage en de heilzame werking van de essentiële oliën.

Rug, nek-, hoofd en schoudermassage

Uit ervaringen van klanten blijkt dat de rug-, nek-, hoofd en schoudermassage een ideale massage is voor het onderhoud van het lichaam. De massage concentreert zich op de spanningspunten van het hoofd, de nek en de schouders. Uitermate geschikt wanneer u last heeft van spanningshoofdpijn.

%d bloggers liken dit: