PHOSIRI

Over Phosiri

Welkom op de website van Phosiri. Wij heten u van harte welkom.wij behandelen zowel mannen als vrouwen.

Bij ons kunt u terecht voor traditionele Thaise massage, ontspannende olie massage, voetreflexmassage, hotstone massage en kruidenstempelmassage. Wij hebben 3 massagetafels en 1 stoel voor de voetmassage. 

Phosiri is een nette massage salon. Dit betekend dat wij geen erotische massages geven. Wij vinden het belangrijk om deze boodschap helder en duidelijk over te brengen….


Openingstijden

Maandag- Gesloten
Dinsdag- 10:30 t/m 20:30
Woensdag- 10:30 t/m 20:30
Donderdag- 10:30 t/m 20:30
Vrijdag- 10:30 t/m 20:30
Zaterdag- 10:30 t/m 20:30
Zondag- 10:30 t/m 18:00

Behandeling

Thaise massage

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

Thaise oliemassage

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend.

Thaise Kruidenstempelmassage

De kruidenstempel-massage is een oude, traditionele Thaise massage waarbij kruidenbuidels op het lichaam worden geplaatst. Met behulp van deze buidels kun je vervolgens gaan masseren… De in katoen verpakte, opgewarmde kruidenbuidels zorgen voor versoepeling van vermoeide spieren en bovenal voor een heerlijk ontspannen gevoel. De warmte van de kruidenstempel zorgt daarnaast voor stimulering van de doorbloeding.

Voetreflexmassage

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt zouden er afvalstoffen vrijkomen, wat emoties los zou kunnen maken.

HOT STONE MASSAGE

Een hot stone massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte, druk van de stenen, massage en de heilzame werking van de essentiële oliën.

Rug, nek-, hoofd en schoudermassage

Uit ervaringen van klanten blijkt dat de rug-, nek-, hoofd en schoudermassage een ideale massage is voor het onderhoud van het lichaam. De massage concentreert zich op de spanningspunten van het hoofd, de nek en de schouders. Uitermate geschikt wanneer u last heeft van spanningshoofdpijn.


Tarieven

Pinnen nog niet mogelijk, alleen contant.

Gratis parkeren.

Massage 30 min 60 min 90 min 120 min
Thaise massage € 35 € 55 € 80 € 105
Thaise olie massage € 35 € 55 € 80 € 105
Thaise kruidenstempelmassage € 85 € 110
Voetmassage € 30 € 52
Hotstone massage € 85 € 110
Rug, nek, hoofd en schoudermassage € 35 € 55 € 80


Phosiri arrangementen

30 min Voetmassage & 60 min Traditionele Thaise massage € 80
30 min Voetmassage & 60 min Olie massage € 80
60 min Traditionele Thaise massage & 60 min Olie massage € 105


Cadeaubon

Kies voor een gezond cadeau, een massage cadeaubon van Phosiri.


Contact en info

Phosiri
Sorongstraat 55
3193ER Hoogvliet
06-82173462
info@phosiri.com
www.facebook.com/phosiri55

Het liefst een afspraak maken via telefoonnummer.


Copyright PHOSIRI – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: